söndag 27 maj 2012

Skimrande i brons, guld och koppar


Vad underbart att vakna upp till ännu en solig och fin dag! För att skimra lite extra idag sminkade jag mig lite mer än vanligt i morse och passade på att testa några nyheter från Apotekets Apoliva sminkserie. Förra året lanserade de sin make up, som är fri från parfym och konserveringsmedel. Apolivas fokus är att göra smink som passar för känslig hy. Nu i maj kommer tre nyheter till make up serien.

Apoliva Bronzepuder: 
 • Ett pressat bronze puder som finns i tre skimrande färger; ljus, mörk och ljus/mörk.  
 • Jag gillade att det skimrar fint i solljuset. Detta puder får verkligen glåmig vinterhud att se somrig och fräsch ut!
Apoliva Ögonskugga DUO:
 • En ögonskugga i DUO-format som finns i två skimrande kombinationer: sand/brun och guld/koppar.
 • Jag testade den i guld/koppar. Jag gillade färgerna, men tycker inte att de fastnade så bra på ögonlocket.
Apoliva Läppglans:
 • Ett mjukgörnade läppglans i tub i tre sommarfärger: korall, sommarröd och plommon.
 • Problemet med läppglans är att de ofta försvinner fort från läpparna. Så gjorde även denna. Jag testade färgen sommarröd, som är en klar och fin röd färg. Men som sagt, tyvärr varar den fina färgen inte så länge som jag skulle vilja på mina läppar.
Känns i alla fall bra att jag får skimra lite extra denna dag när jag kan fira mors dag för allra första gången! Hoppas att ni andra mammor får en fin mors dag!

11 kommentarer:

 1. Sv: ja det är otroligt viktig, dock är jag urusel på att dricka extra vatten vid varma dagar men i går kom jag ihåg vätskebältet under löprundan iallafall:)

  Bra med lite sminktips med tillhörande beskrivning:)

  SvaraRadera
 2. Fint och fräscht!
  Hoppas du har haft en helt underbar morsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min dag har varit väldigt härlig! Hoppas du också har haft en fin morsdag! Kram

   Radera
 3. Så fint och somrigt! Hoppas att du har haft en bra morsdag, din första!! Kram!

  SvaraRadera
 4. Superfint! Vad härligt med skimmer på försommarbrun hud :)

  SvaraRadera
 5. Måste bara säga att du är grym! Jag vet inte hur länge jag har läst din blogg men det är länge nu. Jag brukar inte kommentera utan bara läsa. Du verkar så klok och du är verkligen inspirerade. Du har en sund inställning till både träning och kost vilket färre och färre verkar ha. Det är en av anledningarna till att jag läser din blogg. Jag blir alltid på så bra humör! :)

  Sluta aldrig blogga fina du. Hihi! :) Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin,
   Kul att du lämnar ett avtryck och att du blir inspirerad och glad av min blogg! Det glädjer mig verkligen!

   Ha en fin dag! Kram

   Radera