torsdag 10 maj 2012

Sommarregn

De gånger jag gillar mest när det regnar är när det känns som ett lätt sommarregn. Som idag på eftermiddagen när kompisen Linda och jag var ute och promenerade med våra barnvagnar. Det regnade, lätt till en början och lite mer rejält efter ett tag, men det var ändå skönt att promenera i regnet. Alla härliga dofter kom fram mycket bättre och luften kändes fräsch!

Men får jag välja promenerar jag hellre i solsken. Som i förmiddags när jag gick i en underbart värmande sol hem från besöket av några förskolor. Då njöt jag i fulla drag av att vara mammaledig och kunna utnyttja tillfället till att vara utomhus. Den promenaden mätte jag. Promenaden på eftermiddagen har jag inte samma koll på. För det är också skönt att promenera utan att prestera i fart eller sträcka utan bara för att umgås med en vän!

Dagens förmiddagspromenad:
Sträcka: 4,10 kilometer
Tid: 37:33 minuter
Hastighet: 9,09 minuter/kilometer

4 kommentarer:

 1. Jag älskar också att vara ute i regnet! Det vill säga om jag valt det och är klädd för det :-)
  Som du säger så doftar det så härligt och det känns verkligen som att man andas in riktigt frisk luft.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sant. Är man dåligt klädd är det inte alltid lika kul med regn...!

   Radera
 2. En till här som gillar regn, inne som ute. Ha en underbar fredag.

  SvaraRadera