torsdag 3 maj 2012

Vilodag

Min gröt med äpple och kanel puttrar på spisen.
Denna dag är fullspäckad med aktiviteter och jag kommer inte hinna med att träna. Först väntar ett möte i stan, sedan får jag besök här hemma och ikväll ska vi bort på en tillställning. Enda sättet för att hinna med träning idag hade varit att gå upp vid 4.30 och inleda dagen med att träna. Men så tidigt hade jag ingen lust att gå upp. Konstigt. För ett par år sedan var just 4.30 en normal tid för mig att gå upp på morgonen. Helt frivilligt dessutom, för att jag skulle hinna med rejält med träning innan jobbat. Antar att jag inte längre känner för att gå upp fullt så tidigt har att göra med att jag vaknar flera gånger varje natt nu när Wilmer ska ammas. Eller så har jag vant mig av med denna vana.

Hur som helst. Jag tar hellre en vilodag från träningen idag och njuter av alla aktiviteter denna dag istället. Startar dagen med en gröt- och äggfrukost. För kroppen behöver ju bra och näringsrik mat även om den inte tränar.

Vad tränar du idag? Eller har du vilodag som jag?

14 kommentarer:

 1. Idag körde jag biceps och axlar:)
  Stressa lugnt och vila upp dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Jag stressar inte, ingen fara!

   Radera
 2. Om min hals blir värre blir det vilodag, men förhoppningsvis blir det en löprunda på ca 7 km och sedan en låååång stretch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att halsen inte blir värre då!

   Radera
 3. Även min hals spökar lite, vilade därför igår och hoppas på träning i eftermiddag - men vi får se. Drygt en vecka kvar till Göteborgsvarvet så de känns viktigare att inget får bryta ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske smart att ta det lugnt och ta det säkra före det osäkra då. Kul att du ska springa Göteborgsvarvet!

   Radera
 4. Jag skulle sprungit mitt egna vårrus idag, men jag har löpförbud. Sjukgymnasten tyckte inte de va en smart idé=/

  SvaraRadera
 5. Tyvärr vilodag, men jag satsar på att ta igen det i helgen istället. Ibland kommer livet emellan. :/ Passerade Bolero i helgen som du tipsat om här i bloggen men hade inte möjlighet att testa deras hälsotallrik eftersom det inte var lunchdags just då. Nästa Sthlmsresa kanske. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland behöver man prioritera om. Hoppas du får till träning i helgen då!

   Kul att du besökte Bolero och hoppas att du fick något annat gott att äta än hälsotallriken!

   Radera
 6. 4.30 HUVALIGEN, så dags skulle jag BARA gå upp om jag skulle få åka på semester eller så hahah! (fast imorse var jag i och för sig uppe strax efter 05... dock INTE på mitt initativ!)

  Och dagens träning hade jag tänkt skulle vara åt styrkehållet... men, så smsade en kompis och frågade om jag vill gå promenad så då hoppade jag på det och vi gick 9 km. Sen gjorde jag planka och jägarvila. Blev ju bra det med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som du fick till bra träning idag! Härligt!

   Radera
 7. Haha, det lät inte som en vilodag i min bemärkelse. Men jag förstår vad du menar, det är bra att ta träningspauser :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilodag från träning kanske jag skulle ha skrivit. =)

   Radera