tisdag 26 juni 2012

Fisk och ägg gånger två

Fisk och ägg är verkligen en god kombination och idag har jag ätit den två gånger; till lunch i form av silltallrik och till middag i form av tonfiskröra med kokt ägg. 


Dagens sill-lunch var god trots att det är en vanlig måndag och inte midsommarafton idag. Jag åt sill smaksatt med paprika och vitlök tillsammans med kokt ägg, färskpotatis, kesella (istället för och lika gott som gräddfil), egenodlad gräslök, röd rom och grönsaker. Det blev även två skivor knäckebröd med smör till maten.


Kvällens tonfiskröra gjorde jag som denna, men jag hade inga svarta oliver i. Jag åt den med avokado, kokt ägg (igen!), grönsaker och nötter.

10 kommentarer:

  1. SV: Bollarna var farligt goda, de är nu i tryggt förvar, nedfrusna och inväntar nästkommande kaffepaus :-p

    Röror är otroligt gott. Slängde också ihop en röra under kvällen som avnjöts till avokado. Tonfiskröra var det sock längesedan jag avnjöt, så det får nog bli en sådan inom snar framtid :)

    SvaraRadera
  2. Ägg och fisk är ju fantastiskt gott, fungerar varje dag och flera gånger om dagen i dess olika kombinationer :)

    SvaraRadera
  3. Ägg är ju supergott, passar till mycket och nyttigt!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går inte att tröttna på det! Kram

      Radera
  4. Jag skulle kunna leva på sill om somrarna. Ibland får jag sånna där extrema begär! Smarrigt det ser ut :)

    SvaraRadera
  5. Sill och ägg. Kan inte bli bättre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man borde äta det oftare och inte bara vid jul, påsk och midsommar!

      Radera