måndag 18 juni 2012

Fokus core

Det kändes som att jag knappt hade fått sova någonting alls vid klockan sex i morse när jag insåg att det heller inte skulle bli någon mer sömn för mig. Stackars Wilmer är jätte förkyld och kunde knappt sova alls under natten på grund av allt snor i näsan. Det blev därför många uppvakningar och vyssjande denna natt.

När vi väl hade kommit upp då vid sextiden kände jag mig inte längre så trött. Efter Wilmers mjölk och mitt kaffe var dock Wilmer trött igen så han somnade direkt på sin lekfilt. Jag passade då på att träna ett pass. Gjorde det lätt för mig och satte på dvd'n så att jag kunde träna nära Wilmer.

Det blev två stycken Core Express pass så coremusklerna fick sig en rejäl omgång. Wilmer var vaken under andra corepasset så vi tränade båda tillsammans på mattan! Ville få till lite konditionsträning så jag avslutade med 20 minuter på spinningcykeln med en busig och pigg bebis kravlandes på mattan intill.

Kommer säkert behöva ta en tupplur i eftermiddag, men just nu känner jag mig inte alls trött. För träningen gav mig en skön energi!

Dagens träning:
 • Core Express Q2 2009, 6 låtar, 23 minuter
 • Core Express Q3 2009, 6 låtar, 25 minuter
 • Spinningcykling 20 minuter

4 kommentarer:

 1. Du verkar ha en så härligt inställning till träningen, de löser sig alltid så du får till dina pass:) Grymt!
  Hoppas du får en bra dag och inte blir allt för trött framåt eftermiddagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sällan jag låter något förstöra mina träningsplaner. Enda gången är om jag själv har blivit sjuk. Min inställning är att det mesta går med lite vilja och planering! :-)

   Är lite trött nu så jag ska nog vila lite om en stund.

   Radera
 2. Hoppas lillkillen kryar på sig snart!

  SvaraRadera