söndag 24 juni 2012

Sommarvärdar 2012

Bild från Sverigesradio.se
Något som verkligen hör sommaren till är att lyssna på P1's sommarpratare. Jag kom att tänka på det igår och insåg då att jag hade missat årets första sommarvärd som inledde sommarpratsäsongen igår; Anja Pärson. Tur att det finns poddradio så att man kan lyssna på det i efterhand!

Förutom Anja Pärson finns det många intressanta personer som kommer att prata i sommar. Här hittar du hela listan.

Jag tycker att det är perfekt att lyssna till en sommarvärd när man är ute på promenad eller en joggingtur, ligger i hängmattan eller pysslar inomhus. När jag lyssnar på det medan jag är ute och går kan jag promenera hur länge som helst. Jag kommer inte lyssna på alla av årets sommarpratare, men många av dem. Kommer du?

Dessa sommarvärdar kommer jag garanterat lyssna på:
 • Anja Pärson (igår)
 • David Hellenius (idag!)
 • Jo Nesbo
 • Emma Wiklund
 • Neneh Cherry
 • Heidi Andersson
 • Daniel Espinosa
 • Marta Vieria da Silva
 • Martina Haag
 • Lotta Schelin

7 kommentarer:

 1. Jag kommer definitivt lyssna på en hel del! Gillar det verkligen!

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset. Grät av Anjas fina ord. Vilken lycka. Och hon ska bli mamma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte hunnit lyssna på hela det avsnittet ännu, men blev tagen av det jag hittills har hört.

   Radera
 3. Vad härligt det är med "sommarradio" ! Tack för tipsen, Karin.

  SvaraRadera