tisdag 12 juni 2012

Tillbaka i vardagen

Det är alltid lika kul att resa bort och vi har haft några härliga dagar i England, men det är också alltid lika skönt att komma hem igen.

Vi är tillbaka i vardagen och jag njuter. För jag gillar min vardag! Trots vardagssysslor som tvätt, veckohandling av mat och matlagning så har jag haft en härlig dag idag. Härligt när man kan känna så!

Mmmm gott!
Dagens frukost före träningen: Kesella, äpple, kanel och krossade linfrön.

Glad av träning!
Dagens träning:
 • Booty Express Q3 2009, 7 låtar (jag tränade den jobbigaste låten, med hur många utfall som helst i sex minuter, två gånger) 
 • Core Express Q3 2009, 6 låtar
Vet inte om det var överskottsenergi från träningsvilan eller om Booty- och Corepassen börjar bli för enkla för mig? Jag blev i vilket fall inte så dödens trött efter träningen som jag brukar och vill bli. Men det var så härligt att träna igen!

Dagens tvättskörd
Härligt att fylla på med mat.
Dagens lunch
Dagens vardagssysslor:
 • Ett gäng maskiner med tvätt
 • Storhandling av mat
 • Matlagning: Grillning av Kycklingburgare Thai Style utan bröd. Till det färskpotatis rostad i ugn med olivolja och lite salt.

20 kommentarer:

 1. Jag är precis likadan! Skönt att komma tillbaka i rutiner, sina matvaron, sin säng... Och det är väl härligt att det är så? Tänk om man bara kände en klump i magen när man skulle tillbaka till "verkligheten", då är det ju något som är galet.
  Hoppas resan varit bra och vilsam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt att trivas i sin vardag!

   Radera
 2. Aldrig kul att komma hem till tvätt bara... Jag gillar att slippa laga mat, slippa städa och tvätta. Usch, har varit för många år av det. Blir bättre då det bara är tre kvar hemma ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte hunnit hålla på lika många år som du så jag tycker fortfarande matlagning är roligt och tvätt å städning tycker jag är helt ok. Få se hur länge det håller i sig! :-)

   Radera
 3. Vardagen ÄR ju livet! :) Håller med, suprrhärligt med semester ,men alltid gött att komma hem igen också!

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni haft de trevligt :) borta bra med hemma bäst!

  SvaraRadera
 5. SV: Absolut, det är underbart att springa i regn....i måttlig mängd :-p Jag hade nog tur i oturen :)
  Välkommen tillbaka till vardagen förresten ;)

  SvaraRadera
 6. Borta bra men hemma bäst må låta klyschigt men jag längtar alltid efter mina rutiner och vardagen efter några dagar på resa... :-) Klart det är skönt att komma iväg ibland men det är ju ändå vardagen som är den största delen av livet så det är viktigt att trivas tycker jag! Ha en bra dag :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra att så många av er trivs med sin vardag!

   Radera
 7. Välkommen hem, lät som en perfekt resa! Håller med även jag om att vardagen är helt ok men visst kan det vara skönt med korta omväxlingar också :o) Hur mycket kvarg äter du/mål? Vad är "rekommenderat" som mellis eller före/efter träning? Har provat att maila dig, men kom tyvärr inte fram på din mailadress :o(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var en trevlig resa!

   Jag tar normalt sett en halv liten burk kesella till mina mellanmål. Är du ordentligt hungrig kan du mycket väl äta en hel burk till melliset.

   Radera
  2. Konstigt förresten att du inte kunde maila till mig. Min mailadress är svekarin@gmail.com.

   Radera
 8. Gogglade på infekterade skavsår och kom in på ett gammalt inlägg här på bloggen från 2010. Usch inte att leka med, har själv varit där och nu har jag ett på gång känner jag. Bara att hoppas på det bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att du slipper infektion i skavsåret! Minns mycket väl att det inte var roligt...

   Radera
 9. Ja, vardagen är skön. Men ni verkar ha haft en mysig resa också :)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Härligt med England .. har tyvärr ingen släkt där .. ;)
  Är så trevligt med lite "weekendresor" ..
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att resa bort en långhelg ger verkligen en energikick!

   Radera