torsdag 12 juli 2012

Jag, cykeln, bollen, mattan och en skadad Sanna Kallur

Jag; glad av spinning!
Det blev ett pass på spinningcykeln, några core-övningar på pilatesbollen sámt ett Core Express pass för mig i morse. Under tiden jag spinnade lyssnade jag på ett radioprogram med Sanna Kallur, där man fick följa henne under våren och försommaren och hennes satsning inför OS i London.  

Jag imponeras och fascineras verkligen av henne! I fyra år har hon tränat med inställningen att springa häck i OS. Trots hennes skada har hon tränat varje pass som om hon var på OS-arenan. Men i juni i år var hon tvungen att inse att hon inte skulle kunna ställa upp. Hon klarar just nu inte av att springa över några häckar då hon har för ont i smalbenet. Ändå ger hon inte upp och ska nu satsa för OS i Rio år 2016 istället! Jag säger som Träningsglädje; Hon är fantastisk! "Susanna Kallur och kampen mot kroppen" - lyssna på det!

Dagens träning:
 • Spinningcykling, 31:14:9 minuter
 • Superset med pilatesboll i tre set: crunches och ryggresningar
 • Core Express Q3 2009, 6 låtar, 23:47 minuter
Crunches på boll
Crunches på boll med nyfiken Wilmer.
Jag intar positionen för ryggresningar.
Jag och Wilmer tränar ryggresningar på olika sätt. :-)
Roligt med publik när jag tränar!

2 kommentarer:

 1. Bästa publiken ju. Undra vad han tänker när han nyfiket tittar på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan man undra! Typ: "Jag vill också leka med bollen, mamma", kan jag tänka mig. :-)

   Radera