fredag 17 augusti 2012

En för mig annorlunda eftermiddag

Den här eftermiddag avvek jag från min mammaroll, lämnade barn och man hemma och åkte in till stan för ett möte. Jobbigt, men nyttigt, att lämna lille Wilmer. Snart kommer jag behöva göra det varje vardag så idag var bra träning för mig. Men åh, vad jag längtar hem till min lilla familj nu! Ser fram emot att träffa dem om knappa timmen!

Mötet jag var på var intressant och jag kommer berätta mer om det i slutet av augusti. Det var dock väldigt ovant att sitta still i flera timmar och lyssna.

Innan mötet hann jag med en snabblunch i parken intill möteslokalen. Jag hade tagit med mig en härlig kall sallad med tonfisk, skivad potatis, grönsaker, oliver och en sås vi hade igår till vår laxlunch. Denna kalla sås passar till de flesta fiskrätter och går snabbt att göra. Blanda kvarg och naturell yoghurt med en tesked dijonsenap, lite citronsaft och krydda med valfria kryddor. Jag kryddade med chili, paprika och peppar.

Lunchen var snabb i dubbel bemärkelse då den gick väldigt snabbt att svänga ihop (hade färdigkokad potatis, sallad och sås kvar från igår) och jag åt den väldigt snabbt på grund av tidsbrist. Men snabbmat behöver verkligen inte vara något onyttigt!

9 kommentarer:

 1. Verkade vara den perfekta snabbmaten. Kul med nya projekt på gång!

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med lite nytt! :)

  SvaraRadera
 3. På ett sätt är det skönt att komma hemifrån så att man får sakna lite :) så är det så skönt att komma hem igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror också att det är bra att få sakna och vara saknad ibland!

   Radera
 4. Vad spännande Karin!!!! Din snabblunch ser gott ut! Trevlig helg! Kram!

  SvaraRadera
 5. Kul att träffas igår. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var trevligt! Ha en skön helg du med!

   Radera