söndag 19 augusti 2012

Midnattsloppet 2012

Bild från Midnattsloppet.com
Jag läser bloggrapporter om Midnattsloppet 2012 som i natt sprangs i Stockholm. Helena sprang snabbt (såg jag på Instagram), Sara och Åsa sprang tillsammans, Terése var där och minglade och Lotta gick all in med smurftemat. Det verkar ha varit en härlig midnattsupplevelse för många och jag blir riktigt sugen på att också springa detta lopp nästa år.

Kan tänka mig att känslan av att vara en av så många som springer en mil mitt i natten är grym! Sprang du i natt?

16 kommentarer:

 1. Jag sprang inatt! Mitt första midnattslopp, riktigt bra arrangerad tävling. Lätt att hitta, underbar stämning. Blir helt klart repris nästa år. Kom i mål strax efter 12 så för mig blev det ett äkta midnattslopp. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Nu blir jag ännu mer sugen att springa nästa år!

   Radera
 2. Jag sprang (som du skrev), och jag fattar inte varför jag inte har gjort det varje år sedan 2008 när jag sprang första gången. Det är ju LÄTT det roligaste loppet i den här stan! Du måste springa nästa år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det måste jag! Härligt att du hade så roligt! :-)

   Radera
 3. Herregud, låter så jobbigt att springa mitt i natten :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast med så många människor som sällskap och med den stämningen tror inte jag att det är jobbigt alls. ;-)

   Radera
 4. Känslan måste vara underbar! Sprang inte :)

  SvaraRadera
 5. Nästa år springer jag nattloppet!! Ser hur mysigt ut som helst!

  SvaraRadera
 6. Bra tips! Det loppet har jag inte tänkt på förut..

  SvaraRadera
 7. Jag stod i publiken och hejade på. Otroligt skön stämning! Jag ska definitivt springa själv nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att det var härlig stämning även i publiken!

   Radera
 8. Försökte få biljett men tråkigt nog var jag inte ute i tillräckligt god tid :)

  SvaraRadera
 9. Nope. Springa mitt i natten? Herregud nej hahaha Men jag hörde att Crossfit och Reebok var där och gjorde reklam

  SvaraRadera